Sabtu, 29 Januari 2011

SedAp!!!!.. -_-,,,

haaaa.... harini auntie aku masak nasi beriyani.. so dia jemput kita orang dekat rumah pergi rumah dia..
bagai pucuk dicita ulam mendatang pula.. aku memang dah lapar gila.. memang sedap nasi 2..
yang x bestnya tadi aku lupa nak bwk baju masuk dalam rumah.. adushh..!! tiba2 hujan pon turun habis basah la kain baju yang aku jemur 2.. geramnya.. mcm mana boleh lupa pula...
hmmm..
semalam kan aku keluar pergi JJ dengan mak aku.. adik aku ikut sekali la kita orang jln kaki.. mak aku dtng dari hospital kita orang jumpa dekat JJ.. first kitaorang pergila beli barang dapur.. suddenly aku nampak la sushi yang paket besar 2.. ingat nak beli tapi kesian pulak kat mak aku..
tiba2 malam 2 auntie aku hantar ubat selsema yang aku mintak coz aku nikan mudah selsema.. then dia bagi aku sushi.. biarla paket kecik pon yang penting isi dia sushi.. emmm gila hepi aku.. memang nasib baik masa 2.. alang2 dah mengidam nak makan sushi akhirnya tercapai juga hasrat aku..

2 ulasan:

N berkata...

aleen! sebulan skali eh update blog?!
eheheheee

Yui Ito berkata...

sekarang ni mls sngt nk update blog... sngt2 malas..