Rabu, 19 Januari 2011

Esok cutiiii.....

yay! esok cuti. plan pertama aku ialah pergi Hospital.. hehe mcm biasala pergi melawat ayah kat hospital
nak cerita ni... aku tak dapat tawaran pergi SBP... tak apa la.. tapi aku dah hantar surat rayuan untuk second intake akhir bulan Feb harap2 dpt la ye.. doa doakan la aku... sekarang ni kan perempuan bnyak saingan agak susah nk masuk SBP. tapi ramai kawan aku yg perempuan dapat pergi SBP.. hmm.. aku ucapkan tahniah kepada dia orang semua.., macam biasa.. homework dah tinggi mcm gunung Everest dh.. penat la juga nk buat.. nak nak lagi kerja Bio, Chemis n Physics.. sekarang ni aku makin jatuh Chenta dengan Add Math. aku pon tatau kenapa... maybe sebab aku suka dngn nombor2 ni.. sekarang ni tiap2 malam aku basuh baju pakai mesin baik punya!! aku la mesin basuh 2. cara manual.. mcm zaman dulu2 pulak.. mesin basuh dah gila.. 2 yang aku basuh pakai tangan.. -_-,,, adik2 aku nikan, pakai baju mcm 3 hari punya baju.. punya la banyak baju dia orang sampai aku penat nk basuh aiyooo.. haha aku happy coz sekarang ayah aku dah makin pulih.. sekarang tengah buat fisioterapi je,, InsyaAllah dalam masa terdekat ayah aku dh boleh balik rumah.. ayah aku dah rindu sangat dengan Tiger dia tu. siap suruh aku ambil gambar kucing2 aku lagi suruh hanta kat mak aku.. dia nak tengok sangat... korang layan la eh lagu yang aku letak kat blog ni.. kalau bosan pause je la.. haha 
memang aku minat la juga lagu korea.. tapi tak la fanatik sangat mcm budak perempuan kat sekolah.. siap sanggup beli majalah artis korea coz nak simpan poster artis2 korea.. aku just minat lagu2 dia orang. yang aku rasa sedap dengar aku download la.. kelas aku sekarang makin bising.. kekadang aku pon tak tahan la dengan perangai dia orang. bising sangat mcm pasar pagi.. korang boleh tahan ke kalau belajar dalam keadaan yang sangat bising.. kepala aku mcm nk meletup je!! hehe yang penting tahun ni azam aku ialah fokus dan belajar bersungguh- sungguh.. capai kejayaan.. banggakan mak ayah.. biar dapat cita2 aku nak jadi pilot or aircraft engineering.. haha banyak pula aku cerita hari ni..
haja haja hwaiting!!! berusaha!! gambate!!!

3 ulasan:

N berkata...

hiyah!!! gogogo aleen!!!
mesen basuh kuno ek.. ahaha... kentalkan tangan anda untuk terus membasuh! yeah! ngee.. ape kata kau buli2 je adik kau suruh basuh baju sendiri... adoi... siot betol adik2.. ahhaa
sorry2!
teruskan usaha mencapai tahap fokus tertinggi dlm kelas... dyorang bising,biar je.. dyorg yg xdpt ilmu.. kau dapat... haaa

Yui Ito berkata...

thanks...
meletup rumah adik aku buat tatau je...
ni la jadi kalau ada dik lelaki..

N berkata...

hakhakhak... adoiii
susah adik lelaki