Jumaat, 28 Januari 2011

Kegembiraan dalam kesedihan..

hai semua.. hmm harini aku sedih la.. kawan2 yg nak pindah g SBP harini hari terakhir aku jumpa diaorang.. 
tapi aku happy diaorang membuat pilihan yang terbaik pergi ke SBP.. I'll miss u all guys, Fatih, Bella, Kucai, Murni, Zai, Alif n last but list Aina.. takde sapa2 yang boleh gantikan tempat korang semua.. sape nak buat lawak dalam kelas nanti? sapa yang nak kongsi cerita n selalu bagi semangat dekat aku nanti? siapa yang nak sakat kita orang nanti.. walaupun kita sama2 belajar dalam kelas yang sama yang tak sampai sebulan pon.. banyak benda yang kita semua dah buat.. kawan2 yang lain pon akan rindukan korang juga.. aku ucapkan selamat berjaya dekat tempat baru. suasana baru nanti.. jangan lupakan kita orang yang ada dekat sini.. cup cake aina dah menyatukan kelas 4A1 dengan 4A2.. thanks aina.. sedap cup cake kau wey.. aku akan ingat kata2 kau.. just ignore what people say about u.. terima kasih sebab dah jadi kawan aku selama kita kenal.. aku takkan lupa kenangan kita semua bersama sama...

2 ulasan:

N berkata...

haaa..terharu nyer!! aleen!! rindu kat kau! igt eh, kalau ade pape, tulis kat blog.boleh aku bce..
ok.. take care tau!

Yui Ito berkata...

hehe insyaallah
ko pon tulis la blog kau..