Khamis, 27 Januari 2011

Geli Hati...

hmmmm sebenarnya there's something i want to tell u all..
someone confess kt kawan aku yg dia suka kt kawan aku.. 
hmm apa lagi.. kawan aku pon terkezuttt la.. dh tatau apa nak buat 
sibuk dah dia tanya pendapat aku apa nak buat.. aku pon bagi la pendapat sebagai kawan...
fikir2 la sendiri.. dan!!!! aku suggest satu lagu yang amat sesuai dengan situasi mereka nie.. nak tahu lagu apa??
HELLO HELLO.. by SHInee. memang sesuai dengan situasi mereka.. aku harap2 kawan aku boleh buat pilihan yang terbaik untuk diri dia.. 
sports day dah hampir dekat ni.. ckg2 kat sekolah pon dah sibuk.. aku pula bengang gila dengan bdak f4 ni..
duit rumah sukan aku dah ckp bwk hari Isnin. boleh pulak diaorang buat tak tahu.. ha padan muka.. semua list nama yang dh bayar aku dah bagi dekat ckg.. sape yang nak bayar kene cari ckg coz aku dah x pegang lagi list nama... kerja sekolah x payah cakap.. banyak juga la.. tapi yang paling terkejut ialah first time ckg x bagi kerja BM... wa... budak2 kelas aku pon terkejut... hmmm.. 
one more thing.. Aina dah nak pindah.. lonely la aku nanti dalam kelas.. takde kawan nak ckp2..
ok la.. sampai sini je aku nak bercerita hari ini.. InsyaAllah esok aku sambung lagi...
bye..





3 ulasan:

N berkata...

awww.... aleen,, aku sntiasa di sebelah kau nnti... kau imagine je aku kat sebelah kau... ok? alaa.. ni yg susah nk pndah nihh...sedihnyerr!

FiqaH berkata...

sape nie ??

Yui Ito berkata...

sape2 je la...