Isnin, 2 Januari 2012

Sedih? Lonely? Entahla.

Benda ni sebenarnya since last year lagi. Entahla, maybe perasaan aku atau bende ni real. Tak dapat nak diluahkan dlm perkataan mahupun perbuatan. Kalau hati terasa kte boleh tunjuk ke? Entahla. Sebenarnya aku  rase kosong. Memang la aku ni bukan jenis yg cari kwn, tapi kwn cari aku. Tapi sekarang ni fikiran aku mungkin dh matured psl kawan2 ni. Aku da start rase mcm dah x de kawan nk bercakap. kalau aku boring aku buka twitter ataupun aku post blog. Memang kte x boleh paksa org berkawan dengan kte, but seriously aku lonely n memang rase kwn2 aku mcm menjauh je la. Wahai hati, kalau perkara ini hanya mainan perasaan diri, tolonglah hilang dari hati dan pemikiran aku ni. Tahun ni aku nk SPM, so dear aleen, please concentrate on your SPM coz it is more important than anything. There always Him by my side. Jadi aleen, tabahkan la hati dan berkorban demi SPM untuk tahun ni je.

3 ulasan:

Mr Lonely berkata...

walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

kechik 90 berkata...

hahahha kadang2 kwan ni ibarat cm chipsmore tau x...kejap ada kejap xde..apa bleh buat kan..so kta kene redha jew...

Aleen berkata...

entahlah